Akademik Zukorlić primio delegaciju Vlade Katalonije

Tokom susreta gosti su se interesovali za političko i ekonomsko stanje u Srbiji a posebno u Sandžaku, u cilju uspostave i jačanja političke i privredne saradnje na stranačkom i institucijalnom nivou.
Akademik Zukorlić primio delegaciju Vlade Katalonije_610de18ae1df2.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja, potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srbije akademik Muamer Zukorlić primio je u Novom Pazaru Mariju E. Alonso Nunez, ministricu ekonomije u Vladi Katalonije i predstavnika Privredne komore Katalonije Ignacija Montanu Guerrera.

Tokom susreta gosti su se interesovali za političko i ekonomsko stanje u Srbiji a posebno u Sandžaku, u cilju uspostave i jačanja političke i privredne saradnje na stranačkom i institucijalnom nivou. Prilikom razgovora sagovornici su se saglasili da je EU najbolji okvir za ostvarenje kolektivnih i individualni prava svih evropskih naroda i nacija. Ovaj susret je upriličen u okviru višesedmične balkanske opservacijske misije ove katalonske delegacije, koja će sudjelovati i na Sandžačkom biznis forumu u Sjenici.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.