Akademik Zukorlić primio delegaciju Vlade Katalonije

Tokom susreta gosti su se interesovali za političko i ekonomsko stanje u Srbiji a posebno u Sandžaku, u cilju uspostave i jačanja političke i privredne saradnje na stranačkom i institucijalnom nivou.
Akademik Zukorlić primio delegaciju Vlade Katalonije_610de18ae1df2.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja, potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srbije akademik Muamer Zukorlić primio je u Novom Pazaru Mariju E. Alonso Nunez, ministricu ekonomije u Vladi Katalonije i predstavnika Privredne komore Katalonije Ignacija Montanu Guerrera.

Tokom susreta gosti su se interesovali za političko i ekonomsko stanje u Srbiji a posebno u Sandžaku, u cilju uspostave i jačanja političke i privredne saradnje na stranačkom i institucijalnom nivou. Prilikom razgovora sagovornici su se saglasili da je EU najbolji okvir za ostvarenje kolektivnih i individualni prava svih evropskih naroda i nacija. Ovaj susret je upriličen u okviru višesedmične balkanske opservacijske misije ove katalonske delegacije, koja će sudjelovati i na Sandžačkom biznis forumu u Sjenici.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.