Meta Design u novoj kolekciji donosi igru boja i oblika

Bitno je napomenuti da je u samom procesu izrade ovog nakita količina otpada minimalna, a većina materijala se može reciklirati.
Meta Design u novoj kolekciji donosi igru boja i oblika_610a017a268bd.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Bh. brend META Design i dizajnerica Amela Hadžimejlić vam predstavljaju novu kolekciju pod nazivom Candy Crush, inspirisanu šarenilom, slatkišima, morem, ali i dobrim raspoloženjem, odnosno svemu onome što sa sobom nosi ljeto.

Kolekciju odlikuju čiste geometrijske forme i slova, tako da svako za sebe može pronaći idealnu boju i oblik, ali i personalizirani poklon koji će nesumnjivo izazvati osmijeh na lice vama dragoj osobi.

Prstenje je izrađeno od metala- cinka čija je ljepota vidljiva u unutrašnjoj obradi svakog prstena, dok je vanjski dio prekriven bojom. Bitno je napomenuti da je u samom procesu izrade ovog nakita količina otpada minimalna, a većina materijala se može reciklirati. Proizvodi su izrađeni sa velikom ljubavlju, a karakteriše ih jednostavnost i dugotrajnost.

U novoj kolekciji zadržani su i neki oblici iz prethodne kolekcije, koji su ovaj put osvježeni novim koloritom. Bez sumnje će se uklopiti u vaš outfit i učiniti ga posebnim.

Foto priča koja prati cijelu kolekciju snimljena je u saradnji sa Zlatom Hodžić (_via.lactea). Posjetite Facebook stranicu Meta Design by Amela ili instagram profil – meta_design17 i saznajte više!

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.