Pogledajte prvi trailer za dugoočekivani HOUSE OF GUCCI

Na službenom Twitter računu u četvrtak je objavljeno pet filmskih plakata, s likovima koje tumače Gaga, Driver, Pacino, Irons i neprepoznatljivi Leto.
Pogledajte prvi trailer za dugoočekivani HOUSE OF GUCCI_6104bb57db3b0.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Samo nekoliko sati nakon što je na službenom Twitter računu filma House of Gucci objavljeno nekoliko plakata s glavnim likovima, stigao je i dugoočekivani prvi trailer

Nadolazeće kriminalistička drama u režiji Ridleya Scotta, u kojoj glavne uloge tumače Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, Salma Hayek, Reeve Carney i Jack Huston, prati priču o glavnom čovjeku modne kuće Gucci Mauriziju Gucciju (Adam Driver) i njegovoj bivšoj supruzi Patriziji Reggiani (Lady Gaga) te o posljedicama njegove smrti koju je 1995. naručila Reggiani.

To je ime zvučalo tako slatko, tako zavodljivo. Sinonim za bogatstvo, stil, moć. Ali to je ime, također, bilo i prokletstvo, izgovara Lady Gaga dok se obučena u luksuznu dizajnersku odjeću, kao Patrizia Reggiani, pojavljuje na sceni.

Na službenom Twitter računu u četvrtak je objavljeno pet filmskih plakata, s likovima koje tumače Gaga, Driver, Pacino, Irons i neprepoznatljivi Leto.

Film se temelji na romanu Sare Gay Forden The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed, a u kinima bi se premijerno trebao pojaviti 24. novembra.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.