Na platou biblioteke “Dositej Obradović” biće održana promocija romana “Pismo” autora Zorana Jeremića

Promocija će biti održana u petak, 24. jula u 19 sati na platou ispred Narodne biblioteke “Dositej Obradović”.
Upetak u 19h na platou biblioteke “Dositej Obradović” biće održana promocija romana “Pismo” autora Zorana Jeremića_60fa2e2916d3f.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Roman “Pismo” autora našeg sugrađanina Zorana Jeremića, četvrti je po redu koji je napisao. Promocija će biti održana u petak, 24. jula u 19 sati na platou ispred Narodne biblioteke “Dositej Obradović”.

Na promociji o knjizi Jeremića govoriće zadužbinar Rodoljub Nićiforović, profesorka književnosti Sanja Gemaljević, pesnik Dušan Karanović te recenzent romana i profesor filozofije Dragutin Malovarić.

Autor ovog romana “Pismo”, veoma realistički prikazuje vreme koje je ućutkivalo ljude a koji su bili prinuđeni da stvaraju sopstvene misaone zakone. Jeremićevo tumačenje likova roman čini ga dinamičnim  buntom. Na sutrašnjoj promociji, muzičku podršku daće Etno grupa “Rašanke” a odlomke romana čitaće student Luka Gemaljević.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.