Banja Luka te poziva na najbolje izdanje Nektar Fresh Wave Festivala do sada!

Banja Luka, Krajiška ljepotica kako je još zovu, grad zelenila, aleja i dom moćnoj rijeci Vrbas i nevjerovatnoj tvrđavi Kastel, otvorit će ovog ljeta svoja vrata svim ljubiteljima elektronskog zvuka i svima onima koji više od svega cijene druženje i uživanje u muzici, slaveći ljubav i radost druženja na najboljem festivalu u BiH.
Banja Luka te poziva na najbolje izdanje Nektar Fresh Wave Festivala do sada!_60f8df434904d.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Zavidna lista izvođača predstojećeg ljeta okupit će više od pedeset imena sa svjetske i regionalne muzičke scene, a banjalučku tvrđavu Kastel od 5. do 7. augusta obilježit će najjače izdanje festivala do sada! Očekuje nas, trodnevni spektakl bez premca sa apsolutnim ikonama svjetske elektronske scene: Sven Väth, Ilario Alicante, Nastia, Victor Ruiz, Deborah De Luca, John Digweed.

Banja Luka, Krajiška ljepotica kako je još zovu, grad zelenila, aleja i dom moćnoj rijeci Vrbas i nevjerovatnoj tvrđavi Kastel, otvorit će ovog ljeta svoja vrata svim ljubiteljima elektronskog zvuka i svima onima koji više od svega cijene druženje i uživanje u muzici, slaveći  ljubav i radost druženja na najboljem festivalu u BiH. Fantastična lokalna gastro ponuda, sa autentičnim banjalučkim ćevapom, piva Banjalučke pivare u kojima se uživa širom regiona i svijeta još od 1873. godine i jedinstveni sir Trapist ostavit će i najzahtjevnija nepca u oduševljenju ovim neponovljivim iskustvom. Jedinstveni u svijetu čamac Dajak i uzbudljive rafting vožnje zaštitni su znak žile kucavice grada, moćnog Vrbasa, na kojem se održavaju svjetski i evropski kupovi i prvenstva – jedne od najvećih i najznačajnijih rijeka u BiH. Posjetitelji festivala moći će uživati ne samo u sadržajima festivala već i u bogatoj historiji, brižno čuvanoj tradiciji i brojnim delikatesama grada na Vrbasu. Banja Luka te poziva! Informacije o tome kako rezervisati  vožnju dajakom, rafting i  safarij kajakom možete pronaći na www.freshwavefestival.com

Rezidenti Nektar Fresh Wave Festivala Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja i Woodie predvode regionalne izvođače koji će nastupiti na tri festivalske bine! Energy bina Fresh Wave Festivala i ovog ljeta predstavlja regionalnu muzičku polsasticu, a listu izvođača koji će nastupiti na ovoj bini predvode imena kao što su: Petar Dundov, Space Motion, Forest People, Damir Hoffman, Marko Vuković, Roxa, Coeus, Sinisa Tamamovic, Kristijan Molnar, Bokee, TKNO, Miloš Vujović   i mnogi drugi! Za ljubitelje živih nastupa, a na Jägermeister LIVE bini Fresh Wave Festivala, pobrinuće se Vojko V, Klinac, Krankšvester, Ajs Nigrutin i Timbe, Marčelo, Fox, Brutal Protest, Surreal.

Ulaznice za deveto izdanje Nektar Fresh Wave Festivala dostupne su putem ticket servisa Kupikartu.ba i na fizičkim prodajnim mjestima ovog servisa, a u prodaji su paket trodnevne ulaznice po cijeni od 60 KM / 30 €, trodnevne VIP ulaznice po cijeni 100 KM / 50 €, jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM / 15 € i jednodnevne VIP ulaznice po cijeni od 50 KM / 25 €. Napominjemo da svi koji su zadržali prošlogodišnje ulaznice iste mogu iskorititi za ulazak na ovogodišnje izdanje festivala.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.