Muhović napustio Bošnjačku stranku i prešao u SPP

Poručio: "Jedini lideri Bošnjaka u Crnoj Gori su Zukorlić i Kalač".
Adnan-Muhovic-696x385-1
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Na sjednici Glavnog odbora Bošnjačke stranke, član Predsjedništva Adnan Muhović saopštio je da napušta tu stranku i da prelazi u Stranku pomirenja i pravde, saznaje portal Standard.

Muhović je kazao da je odustajanje od programske nacionalne politike koja je rezultirala današnjim predlogom sastava Predsjedništva po ukusu i preporukama DPS-a.

“BS prati interese DPS-a i zarobljava bošnjački narod, gura ga u ambis zajedno sa DPS-om koji je poslan u prošlost 30.avgusta. Ervin Ibrahimović koji je bio na listi Narodne stranke Novaka Kilibarde ne može da vidi bošnjački narod niti ce, jer ce se BS ubrzo urušit i doživjet domino efekat, jer je mnogo nezadovoljnih članova i funkcionera”, rekao je Muhović.

On je dodao da će se to ubrzo viđet, i da on ne izlazi iz nacionalne politike niti da ga iz nje mogu izbaciti poslušnici DPS-a i paradržavnih struktura udbe.

“Nastavljam borbu za bošnjački narod u Stranci pravde i pomirenja. Njeni lideri u Sandžaku i Crnoj Gori jedini su istinski borci za Bošnjake, Muamer Zukorlić i Hazbija Kalač. Od danas sam i ja dio tog časnog tima!”, zaključio je Muhović.

Muhović je za vrijeme svog članstva u Bošnjačkoj stranki bio predsjednik Skupštine opštine Petnjica i zamjenik direktora Centra za profesionalnu rehabilitaciju u Crnoj Gori.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.