Održan sajam domaćih proizvoda – Najbolje iz Prijepolja

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Direktorica TO Prijepolje Ilda Čolović ističe da je sretna što je manifestacija protekla sa jako velikim interesovanjem i pozornošću, te da je posebno raduje što su i sami izlagači bili zadovoljni organizacijom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

U sklopu Dana opštine Prijepolje Turistička organizacija upriličila je sajam domaćih proizvoda pod nazivom: “Najbolje iz Prijepolja”. Na štandovima na platou ispred Doma kulture izlagali su proizvođači domaćih proizvoda iz Nove Varoši i Prijepolja. Manifestacija je sadržala preko 20 izlagača, a namjera je da u budućnosti poprimi i regionalni karakter. Direktorica TO Prijepolje Ilda Čolović ističe da je sretna što je manifestacija protekla sa jako velikim interesovanjem i pozornošću, te da je posebno raduje što su i sami izlagači bili zadovoljni organizacijom.

Ovo je idealna prilika, ističu izlagači, da se uspostavi opšte dobro, te da zadovoljstvo bude obostrano. Prijepolje se, dodaju, ima itekako čime pohvaliti, a što je, svakako, neizostavan dio turističke ponude.

Turistička organizacija Prijepolje sprema još niz novih manifestacija i projekata koji imaju za cilj opštinu Prijepolje i sve njegove ljepote predstaviti u najljepšem svjetlu.

Čitajte više