Iz Ministarstva zaštite životne sredine 7 miliona dinara za TO Prijepolje

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Projektom je predviđena izgradnja eko parka, adrenalinskog sadržaja s trim stazama za najmlađe sugrađane ali i sa sadržajima za starije.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Na Javni poziv Ministarstva za zaštitu životne sredine koji se odnosi na zaštitu zemljišta kao prirodnog resursa TO Prijepolje konkurisala je kao nosilac projekta i dobila tražena sredstva u punom iznosu od 7 miliona dinara.

Projekat se odnosi na sanaciju zemljišta od erozije i rekultivaciju istog. Bit će realizovan na Ravnama koje je u nekom prethodnom periodu služilo kao izletište i s ovim projektom bit će vraćena njegova turistička namjena. Projektom je predviđena izgradnja eko parka, adrenalinskog sadržaja s trim stazama za najmlađe sugrađane ali i sa sadržajima za starije.

Zahvalnost za dobijanje sredstava i realizaciju projekta iz TO v. d. direktorica Ilda Čolović upućuje Ministarstvu zaštite životne sredine i ministrici Ireni Vujović na podršci i odobrenim sredstvima ,ali prije svega zahvaljuje potpredsjedniku Skupštine R Srbije akademiku Muameru Zukorliću, šefu poslaničke grupe SPP- USS Samiru Tandiru i narodnom poslaniku Krstu Janjuševicu. Zahvaljujući njima, kako ističe, imali su ugovorene sastanke i mogućnost prezentacije projekta.

Čitajte više