Iz Ministarstva zaštite životne sredine 7 miliona dinara za TO Prijepolje

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Projektom je predviđena izgradnja eko parka, adrenalinskog sadržaja s trim stazama za najmlađe sugrađane ali i sa sadržajima za starije.
Iz Ministarstva zaštite životne sredine 7 miliona dinara za TO Prijepolje_60e10e0c28fc4.jpeg
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Na Javni poziv Ministarstva za zaštitu životne sredine koji se odnosi na zaštitu zemljišta kao prirodnog resursa TO Prijepolje konkurisala je kao nosilac projekta i dobila tražena sredstva u punom iznosu od 7 miliona dinara.

Projekat se odnosi na sanaciju zemljišta od erozije i rekultivaciju istog. Bit će realizovan na Ravnama koje je u nekom prethodnom periodu služilo kao izletište i s ovim projektom bit će vraćena njegova turistička namjena. Projektom je predviđena izgradnja eko parka, adrenalinskog sadržaja s trim stazama za najmlađe sugrađane ali i sa sadržajima za starije.

Zahvalnost za dobijanje sredstava i realizaciju projekta iz TO v. d. direktorica Ilda Čolović upućuje Ministarstvu zaštite životne sredine i ministrici Ireni Vujović na podršci i odobrenim sredstvima ,ali prije svega zahvaljuje potpredsjedniku Skupštine R Srbije akademiku Muameru Zukorliću, šefu poslaničke grupe SPP- USS Samiru Tandiru i narodnom poslaniku Krstu Janjuševicu. Zahvaljujući njima, kako ističe, imali su ugovorene sastanke i mogućnost prezentacije projekta.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.