Projekat TO Prijepolje među prvih 20 najboljih projekata

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Iz Turističke organizacije najavljuju da je ovo samo početak realizacije projekata i da će u budućem periodu biti još većih projekata koji će unaprijediti turističku infrastrukturu.
Projekat TO Prijepolje među prvih 20 najboljih projekata_60ddc25fea63e.jpeg
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Turistička organizacija Prijepolje sa svojim projektom pod nazovom “Iz Projepolja s ljubavlju” je među prvih 20 najboljih projekta svih Turističkih organizacija Srbije.

Sredstva projekta biće usmjerena programom na bolju digitalizaciju prirodnih, kulturno turističke ponude opštine Prijepolje kao i na redizajn sajta.

“Na javni poziv našeg resornog ministarstva, Turistička organizacija Prijepolje je ove godine učestvovala sa projektom koji nosi naziv „Iz Prijepolja s ljubavlju“. Sa zadovoljstvom želim da kažem da smo mi u prvih 20 najboljih projekata Turističkih organizacija u Srbiji. Iza nas su Turističke organizacije koje se vekovima bave turizmom. Koliki je ovo uspjeh govori to što je na ovaj poziv, do sada, Turistička organizacija Prijepolje podršku dobijala u iznosu sredstava 900.000 dinara za ukupno tri godine. Mi smo za jednu godinu dobili 800.000 dinara. Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija kao i ministrica Matić, zaista se trude da pomognu Turističkim organizacijama i njihovom programu koji promoviše Srbiju kao turističku destinaciju. Mi smo iz Turističke organizacije Prijepolje već krenuli našu turističku ljetnju kampanju pod sloganom „Iz Prijepolja s ljubavlju“. U razgovoru sa ministricom na sastanku koji je nedavno održan u resornom ministarstvu, govorili smo o značaju same digitalizacije u promociji turizma. Tako da smo dobijena sredstva usmjerili ka programu upravo ka tome. Ovo je samo prvi u nizu od projekata koji smo dobili i koji počinjemo da realizujemo a dogovoreni su na tom sastanku. Nadamo se  i sledećim projektima koje smo konkurisali a koji se tiču naše turističke infrastrukture. Želim da se zahvalim resornom ministarstvu, ministrici Tatjani Matić. Prvenstveno želim da se zahvalim potpredsjedniku Skupštine R. Srbije akademiku Muameru Zukorliću, šefu poslaničke grupe SPP-USS narodnom poslaniku Samiru Tandiru ali želim da se zahvalim i narodnom poslaniku Krstu Janjuševiću, koji su nam tu na raspolaganju kako sa vladinim činovnicima tako i sa drugim turističkim organizacijama u okviru cijele Srbije. Zahvaljujući njima i njihovim kontaktima i promocijom naše same ponude i budućih projekata, nama su sva vrata otvorena i mi možemo da apliciramo i da ostvarujemo saradnju u Srbiji tako i preko granica naše države“.

Iz Turističke organizacije najavljuju da je ovo samo početak realizacije projekata i da će u budućem periodu biti još većih projekata koji će unaprijediti turističku infrastrukturu.

Čitajte više