Nova Givenchy Irrésistible toaletna voda vas poziva na igru

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Samo je jedno pravilo: morate se prepustiti!
Nova Givenchy Irrésistible toaletna voda vas poziva na igru_60d546306634b.jpeg
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Givenchy predstavlja novu verziju mirisa IRRESISTIBLE, toaletnu vodu koja zrači srećom i razigranošću. Irrésistible Givenchy najavljen je kao cvjetno-drveni i voćni miris koji se poigrava s kontrastom između dvije suprotne strane – bujnog akorda ruže i blistave note bijelog drveća. Nježni miris ruže otvara se voćnim aromama kruške i mošusnim sjemenkama ambrette, sa irisom i drvenim notama kao potporom.

Miris su kreirali Fanny Bal, Dominique Ropion i Anne Flipo. Prozračna voćna ruža u plesu je sa nježnom mosušno drvenastom kompozicijom. Vrh otkriva oštru svježinu bergamotra i bijelog čaja protkane crnom ribizlom, kristalno i svetlucavo cvjetno srce otkriva ružu sa jutarnjom rosom i iris protkan cvjetom champaca, te na kraju donosi elegenatnu i nježnu bazu koja miješa mliječnu slatkoću virdžinije drveta kedra sa neodoljivim mosušom.

Prekrasna Fran Summers utjelovljuje ovaj uzbudljivi miris te ponovno uspostavlja poziv za prepuštanjem te nas potiče da odemo i korak dalje. Kako karizma nema odlike godina niti spola, tako ni talent ne može biti nametnut. Givenchy ističe sve dobre vibracije svog mirisa, predstavljajući jedinstven izazov, otvoren za sve! Želja za okupljanjem i povezivanjem jedni s drugima nikada nije bila jača, stoga je Givenchy osmislio izazov kroz koji poziva kandidate da podijele energiju te izraze svoju jedinstvenost kroz neodoljive plesne pokrete. Samo je jedno pravilo: morate se prepustiti!

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.