Propušismo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nova vlast je mišljenja da ljubav prema svom narodu tj. Srbima podrazumijeva mržnju prema drugima, i kad vide muslimana u ministarstvu automatski se prekrste uz riječi: "Bog čuva Srbe".
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Juče objaviše da se uvećao broj pušača. Nije za iznenađenje ako znamo kroz šta smo prošli posljednjih 30 godina.

Nema države u okruženju sa kojom nijesmo ratovali, a unutrašnji rat još uvijek vodimo.

Vođe nam bili Slobo, Amfilohije, Momir, Milo. Samo je prvi odgovarao, a ove druge koji su podjednako krivi, vrh demokratije EU nije ni pozvao na odgovornost. I tu nije kraj. Poslije ratova uslijedila je opšta pljačka. Prvo su banke ojadile sopstvene građane, poslije njih je naišao cunami u liku ministara, braće, kumova koji su za sitniš uzeli fabrike, hotele, zemljišta na pjeni od mora. Jedina zvanična proizvodnja po kojom smo poznati širom planete je proizvodnja klanova.

Inflacija, plate 10 maraka i naravno začepljeni krvni sudovi. Srčani udari, moždani su bili naša svakodnevnica.

Na kraju: gledaj ironije! Kada smo pomislili dođoše bolji dani, avetinja Krivokapić, Dritan Ostroški, luda 4S Bratić, nas preuzeše i potvrdiše riječi da “Mržnja ne čini ljude samo slijepim i gluhim, nego i glupim.”

Nova vlast je mišljenja da ljubav prema svom narodu tj. Srbima podrazumijeva mržnju prema drugima, i kad vide muslimana u ministarstvu automatski se prekrste uz riječi: “Bog čuva Srbe”.
Nepoštovanje različitosti je nepoštovanje Božijeg poretka.

Tamo Oni su mišljenja da muslimanima samo može pripasti mesar, tesar, obućar, a o direktorskim mjestima da ne pričamo. Vidjeli ste hajku i lov na onih pet – šest stanova koje su dobili. Subhanallah, kao da su izbjeglice, a ne svoji na svome.

E, dobro nijesmo kolektivno na heroinu…

Čitajte više