Đorđe Baščarević predstavio novu kolekciju

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dezeni koji asociraju na rastopljeni mermer i roršahove mrlje, a sa druge strane animal printovi u psihodeličnim kombinacijama boja ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Nova ready-to-wear kolekcija 2021.  Đorđa Baščarevića po krojnim odlikama namijenjena je muškarcima, a zapravo ima jedan širi okvir i neodoljivo koketira sa elementima ženske estetike, tako da se ne može posmatrati isključivo kao muška. Nakon godine pune neizvesnosti, pred publikom je eksplozija boja, u namjeri da podstakne na pozitivne misli o nekim  stvarima koje nas čine budnim i sretnim.

Po načinu stilizacije ne određuje precizno sezonu, dok  u pogledu  kolorita i vrsta materijala i krojeva nedvosmisleno  oslikava  egzotične tropske predjele i sezonu proljeće-ljeto. Dezeni koji asociraju na rastopljeni mermer i roršahove mrlje, a sa druge strane animal printovi u psihodeličnim kombinacijama boja ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

Prepoznatljive klasične forme muškog odijevanja, kao što su košulja i pantalone iliti formal estetika,  u ovoj kolekciji evoluiraju opet u jedan svež i inovativan LOOK, upravo smjelim i vještim kombinovanjem boja i dezena, te slaganjem  različitih materijala  u slojevite odjevne kombinacije.

Čitajte više