Pogledajte prvi trailer nastavka legendarne serije “Prijatelji”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Prijatelji: Okupljanje u kojemu će nastupiti svih šestero originalnih glumaca, prvo se trebalo snimiti prije više od godinu dana, no odgađano je zbog pandemije koronavirusa.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Dugoočekivano emitiranje epizode u kojoj se ponovno okuplja postava serije Prijatelji najavljeno je za 27. jula, a sada je objavljen i prvi trailer za tu jednu, specijalnu epizodu.

Na kanalima HBO Maxa osvanuo je trailer u kojemu šestero poznatih prijatelja hoda po cesti studija za snimanje. Kameri su okrenuti leđima i zagrljeni su. Čuje se sporija verzija popularne pjesme iz serije: I’ll be there for you koja izaziva neobičnu nostalgiju.

Trailer za epizodu reuniona je na svojem Instagramu podijelila Courtney Cox, koja glumi Monicu. Napisala je kako se ovako nešto ne događa svake godine ili čak na svakih 10 ili 15 godina. Osjećam se blagoslovljeno jer sam imala priliku sastati se sa svojim Prijateljima…i bilo je bolje nego ikada, napisala je glumica.

Ispod te objave skupio se pregršt komentara poznatih i slavnih, a najviše lajkova ima onaj Davida Beckhama koji je napisao kako je jako uzbuđen. Beckham se inače pojavljuje u epizodi u kojoj će se okupiti. Sve su komentirali i Kaley Cuoco, poznata po ulozi Penny u Teoriji velikog praska, glumice Reese Witherspoon i Michele Pfeifferali i brojni drugi.

Prijatelji: Okupljanje u kojemu će nastupiti svih šestero originalnih glumaca, prvo se trebalo snimiti prije više od godinu dana, no odgađano je zbog pandemije koronavirusa. Jednokratni specijal bez scenarija snimljen je ranije ove godine na istoj pozornici u Los Angelesu kao i originalna komedija o šestero prijatelja koji žive u New Yorku.

 

Čitajte više