Sassja i RootsInSession udružili snage u ljetnom hitu “Ljubi seka”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Njena pozitivna poruka koja poziva na strpljenje da bi se konačno mogli grliti i ljubiti bez distance ne ostavlja nikoga ravnodušnim.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

U novom singlu Ljubi seka, tuzlanska MC prvakinja iz Fm Jam-a Sassja još jednom u veselom maniru prikazuje svoje liričke i vokalne sposobnosti. Njena pozitivna poruka koja poziva na strpljenje da bi se konačno mogli grliti i ljubiti bez distance ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

Sassjin autorski materijali niže uspjehe već godinama, a širom regije prepoznata je s lansiranjem albuma Taktički Praktično (2015.) i No problemo (2017.). Kroz godine, brojne saradnje dovode Sassju na sam vrh svih top listi u regiji, a nova sinergija stvorena na relaciji Tuzla-Zagreb-Ljubljana u pjesmi Ljubi seka miriše na uspjeh.

U nadi da ćemo sezonu zaključavanja ostaviti za sobom, iz Fm Jam-a pozivaju da poslušate Ljubi seka. Muzička podloga je veseli instrumental Lockdown Ska Riddim, kojeg su producirali slovenski RootsInSession u saradnji s Markom Gaćinom, frontmenom hrvatskog benda Brain Holidays koji je također zadužen za cjelokupni mix i mastering Lockdown Ska riddima.

 

Čitajte više