Odbornici Skupštine Opštine Prijepolje izabrali su Anu Pejović za novog opštinskog pravobranioca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Pejović Ana trenutno obnaša funkciju direktora filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u gradu na Limu.
Odbornici Skupštine Opštine Prijepolje izabrali su Anu Pejović za novog opštinskog pravobranioca_60876810a5ff1.jpeg
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Na zahtjev Opštinslog Vijeća, odrzana je sedma vanredna sjednica Skupštine Opštine Prijepolje. Sjednica je održana u maloj sali Doma kulture. Povod sjednice jeste riješenje o postavljanju novog opštinskog javnog  pravobranioca.

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje, izabrali su Anu Pejović, diplomiranu pravnicu za novog opštinskog javnog  pravobranioca.

“Nismo imali prostora više da čekamo sa izborom pravobranioca, zato što sudovi ne prihvataju našu neodgovornost i neažurnost, i želju da njoj izađemo u susret i sačekamo sa sudijskim izborom. Voleli bi kada bi ona ostala na ovoj funkciji ceo mandat jer smatramo da se radi o jednoj sposobnoj i profesionalno ostvarenoj osobi”, istakao je prvi čovjek opštine Vladimir Babić.

Sabahudin Hajdarević odbornik SPP-a čestitao g. Pejović na novoj funkciji ali se osvrnuo na odborničko pitanje koje se tiče mosta u Šarampovu i njegovom preimenovanju.

Sa druge strane, odbornik DPS-a Zulkefil Bato Sadović se nadovezao činjenicom da kroz odbornička pitanja primećujemo da postoje određeni problemi koji se moraju riješiti.

Pejović Ana trenutno obnaša funkciju direktora filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u gradu na Limu, a Visoki savjet sudstva nedavno je predložio da ova pravnica bude izabrana za sudiju Osnovnog suda u Prijepolju. Sjednica na kojoj bi poslanici trebalo da se izjasne o Aninom izboru za novog sudiju biće održana početkom maja, pa ostaje nejasno da li će ona uprkos izboru za novog pravobranioca uopšte sesti u tu fotelju ili će konkurs ponovo morati da se sprovede.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.