Odgodili proteste ispred CB Pljevlja

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
"Obavještavamo vas da kao znak dobre volje i razumijevanja obustavljamo na nekoliko dana naš protest, do dolaska čelnika Vlade i policije u Pljevlja, za šta imamo obećanje da će se uskoro dogoditi. Uprotivnom, borba za slobodu se nastavlja", navodi se u pismu organizatora protesta koje je objavljeno na Fejsbuk stranici "Pljevlja ne daju svetinje".
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Organizatori protesta ispred Centra bezbjednosti u Pljevljima saopštili da će na nekoliko dana obustaviti svoje demonstracije, dok čelnici Vlade i policije ne dođu u taj grad što im je, kako su naveli obećano.

Grupa građana protestovala je juče i prekjuče ispred CB Pljevlja zbog imenovanja Harisa Đurđevića za načelnika. U ponedjeljak je dio njih ispred prostorija CB Pljevlja skandirao: “Ustala je Sparta sprska, neće ovo biti Turska”, što su osudile brojne opozicione i partije manjinskih naroda, kao i Građanski pokret URA.

Iako su organizatori saopštili da odgađaju proteste na nekoliko dana i sinoć se ispred prostorija Centra bezbjednosti okupila manja grupa građana, prenosi Pobjeda.

“Obavještavamo vas da kao znak dobre volje i razumijevanja obustavljamo na nekoliko dana naš protest, do dolaska čelnika Vlade i policije u Pljevlja, za šta imamo obećanje da će se uskoro dogoditi. Uprotivnom, borba za slobodu se nastavlja”, navodi se u pismu organizatora protesta koje je objavljeno na Fejsbuk stranici “Pljevlja ne daju svetinje”.

Čitajte više