Odgodili proteste ispred CB Pljevlja

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
"Obavještavamo vas da kao znak dobre volje i razumijevanja obustavljamo na nekoliko dana naš protest, do dolaska čelnika Vlade i policije u Pljevlja, za šta imamo obećanje da će se uskoro dogoditi. Uprotivnom, borba za slobodu se nastavlja", navodi se u pismu organizatora protesta koje je objavljeno na Fejsbuk stranici "Pljevlja ne daju svetinje".
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Organizatori protesta ispred Centra bezbjednosti u Pljevljima saopštili da će na nekoliko dana obustaviti svoje demonstracije, dok čelnici Vlade i policije ne dođu u taj grad što im je, kako su naveli obećano.

Grupa građana protestovala je juče i prekjuče ispred CB Pljevlja zbog imenovanja Harisa Đurđevića za načelnika. U ponedjeljak je dio njih ispred prostorija CB Pljevlja skandirao: “Ustala je Sparta sprska, neće ovo biti Turska”, što su osudile brojne opozicione i partije manjinskih naroda, kao i Građanski pokret URA.

Iako su organizatori saopštili da odgađaju proteste na nekoliko dana i sinoć se ispred prostorija Centra bezbjednosti okupila manja grupa građana, prenosi Pobjeda.

“Obavještavamo vas da kao znak dobre volje i razumijevanja obustavljamo na nekoliko dana naš protest, do dolaska čelnika Vlade i policije u Pljevlja, za šta imamo obećanje da će se uskoro dogoditi. Uprotivnom, borba za slobodu se nastavlja”, navodi se u pismu organizatora protesta koje je objavljeno na Fejsbuk stranici “Pljevlja ne daju svetinje”.

Čitajte više