Neka što laprda, nego i laže

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Građanin Ljubo Filipović je na svome FB profilu reagovao na moj blog u kome sam se bavio njegovim analizama na društvenoj mreži i, pritom, javnosti ponudio jednu bezočnu laž na moj račun.
Neka što laprda, nego i laže_607e4c83810fc.jpeg
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

audio,

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Građanin Ljubo Filipović je na svome FB profilu reagovao na moj blog u kome sam se bavio njegovim analizama na društvenoj mreži i, pritom, javnosti ponudio jednu bezočnu laž na moj račun.

“Kada bih vam pričao kako se ovaj čovjek snishodljivo ponašao prema meni nekad kada me je doživljavao kao važnog čovjeka na vlasti. Bilo me je sramota.

Ljudi sa takvim karakterom se brzo promjene i postanu cenzori i ziloti svake nove vlasti.

Poslao sam posredstvom mesindžera poruku Filipoviću sljedeće sadržine: “Gospodine Filipoviću,

očekivao sam od Vas svašta, ali da bezočno lažete i klevećete, to nijesam. Nikada vas u životu niti sam vidio niti bio u prilici da se na bilo kakav način obraćam vama. Ako se javno ne izvinite, biću prinuđen da vas tužim.

Duško Vuković”.

Na ovu poruku sam dobio sledeći odgovor od građanina Filipovića: “Sjetite se treninga medijskog u organizaciji Westminster fondacije za demokratiju dok sam bio u vladajucoj partiji. Ja se sjecam.

Podnesite tužbu, a i ja ću. Jer su posljedica vašeg laganja i pisanje bile prijetnje meni i mojim prijateljima.

Svako dobro.”

I da vas ne gnjavim dalje našom prepiskom, ispostavilo se da je on bio polaznik nekog treninga, a pošto je to bio jedan od brojnih treninga koje sam vodio tokom posljednjih dvadeset godina ne sjećam se baš svakoga od polaznika a posebno ne onih koje kasnije nisam imao prilike da srijećem. Izgleda je Filipović moju trenersku ljubaznost i učtivost shvatio kao snishodljivost.

Ispostavilo se, takođe, prema njegovoj procjeni, da je moj blog izazvao prijetnje njemu i njegovim prijateljima: “…Jer su posljedica vašeg laganja i pisanje bile prijetnje meni i mojim prijateljima”.

Građanin Filipović je smetnuo s uma šta je bio povod za brojne reakcije na društvenim mrežama i, kasnije, moj blog – Filipovićev post na njegovoj fejsbuk stranici u kome je ljude koji se zalažu za očuvanje prirode okvalifikovao kao četnike skrivene iza maske ekologa.

Sada sam još uvjereniji da svaki medij koji građanina Filipovića doživljava kao osobu kredibilnu da se bavi političkom analizom čini nepopravljivu štetu javnom interesu, ali i samom građaninu Filipoviću, jer pothranjuje njegov prenaduvani ego.

Odustajem od ideje da tužim građanina Filipovića, jer  bih dodatno time doprinostio rastu njegove umišljenosti. Pružam mu priliku da on mene izvede na sud, pošto su njegove optužbe na moj račun mnogo ozbiljnije.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.