Muftija sandžački posjetio IC Gazilar

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
"Naša Zajednica je lider u regionu kada su u pitanju uspjesi zato budimo odgovorni prema svemu što nam je dato", rekao je između ostalog muftija Kujević.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Muftija sandžački hfz. Abdurrahman ef. Kujević posjetio je 16. 04. 2021. godine Islamski centar Gazilar na teravih namazu.

U svom kratkom obraćanju prije namaza muftija Kujević je podvukao da mnogobrojne blagodati koje nam je Milostivi Gospodar dao zaslužuju našu zahvalnost kako bi nam trajale i bile uvećane. Allah nam je u Kur’anu naredio da se radujemo Njegovoj dobroti i milosti.

Naša Zajednica je lider u regionu kada su u pitanju uspjesi zato budimo odgovorni prema svemu što nam je dato rekao je između ostalog muftija Kujević.

Čitajte više

Proslava Dana pobede sa pominjanjem Tita isključivo u negativnom kontekstu naprosto je budalasti performans kakve nam, raznim povodima, već odavno priređuju ovdašnji zvaničnici, ojačani prekodrinskom bratskom snagom.
Žena iz Vijetnama sa francuskim državljanstvom u svojoj 79. godini vodi pravnu bitku protiv koncerna koji su proizvodili “ejdžent orindž”. Njime je američka vojska u ratu trovala vijetnamsko stanovništvo.
Autor ovu skepsu prema državnim kampanjama, poput ove s cjepivom, povezuje s nepovjerenjem prema državi koje potječe iz razdoblja socijalizma a to posebice vrijedi za marginalizirane grupe stanovništva poput Roma.