KillingJazzHardCoreBaby nakon velike pauze predstavlja novi singl

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Radi se o pjesmi Senses. Atmosferična, nabijena emocijama i nepredvidljiva, kako smo i navikli od ovog travničkog benda.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

KillingJazzHardCoreBaby nakon dugo vremena predstavlja novi singl Senses. Nakon uspješnog albuma prvjenca Track one iz 2009. godine, nagrade Davorin za najbolji debitantski album, bend je svirao širom regiona. Nakon nekoliko godina uslijedila je pauza. Na veliko radost i iznenađenje publike najavili su izlazak novog singla i spota. Radi se o pjesmi Senses. Atmosferična, nabijena emocijama i nepredvidljiva, kako smo i navikli od ovog travničkog benda.

Tekst pjesme potpisuje Ivana Brdar, muziku su pisali Mirza i Kemal, dok je cijeli bend zaslužan za aranžman. Pjesma je snimana u Travniku u studiju Alter Art. Produkciju je radio Mirza Lendo, a mastering je rađen u MK Mastering studiju. Video za pjesmu potpisuje KillingJazzHardCoreBaby, uz veliku pomoć prijatelja, a spot je montirala Nađa Sinić.

Pjesma dostupna na svim digitalnim platformama širom svijeta pod markicom Tempo Digital.

 

Čitajte više

Budući da su žene izloženije negativnim posljedicama ekonomske krize uzrokovane pandemijom, manifest je od europskih čelnika zatražio da zaustave trend produbljivanja rodnih nejednakosti kroz deset točaka.
Meksiko želi do kraja godine, nakon Kube, biti druga zemlja u Latinskoj Americi koja će razviti sopstveno cjepivo protiv korone. Tračak nade ili samo propaganda?
Dugogdišnji bugarski premijer Bojko Borisov nije mogao da sastavi vladu, ali nisu mogle ni druge političke snage. Mjesec dana poslije parlamentarnih izbora jasno je da će birači ponovo morati na birališta.
Njemačka i Francuska su godinama bile zemlje, koje su ulagale napore za mirno rješenje ukrajinskog konflikta. Sada je pak američki predsjednik Džozef Bajden preuzeo vodeću ulogu.