ZSD dogovorio medijsku saradnju sa Sandžak TV i Tutinskom TV mrežom

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Već u subotu na programu je prvo izdanje, a gost će biti predsjednik Zajednice sandžačke dijaspore koji će govoriti na temu susreta sa najdražim nam mjesecom, te koliko se duh Ramazana osjeća u dijaspori.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Predstavnici Zajednice sandžačke dijaspore Mithat Mujović i Nihat Gegić, boraveći nedavno u Sandžaku dogovorili su medijsku saradnju između ZSD-a i Sandžak televizije, te Sandžačke TV Mreže u Tutinu. S’ tim u vezi, svake subote sa početkom od 19h će se emitovati emisije u kojima će učestvovati gosti iz dijaspore koji će govoriti o svojim iskustvima i životu u zapadnoj Evropi te o značajnim temama iz oblasti vjere, kulture i tradicije.

Tokom mjeseca Ramazana emisije će se emitovati u ramazanskom postiftarskom programu. Emisija će nositi naziv: “Kutak sandžačke dijaspore”, a voditelj će biti novinar Sandžak televizije Hamza Škrijelj. Već u subotu na programu je prvo izdanje, a gost će biti predsjednik Zajednice sandžačke dijaspore koji će govoriti na temu susreta sa najdražim nam mjesecom, te koliko se duh Ramazana osjeća u dijaspori.

Čitajte više