ZSD dogovorio medijsku saradnju sa Sandžak TV i Tutinskom TV mrežom

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Već u subotu na programu je prvo izdanje, a gost će biti predsjednik Zajednice sandžačke dijaspore koji će govoriti na temu susreta sa najdražim nam mjesecom, te koliko se duh Ramazana osjeća u dijaspori.
ZSD dogovorio medijsku saradnju sa Sandžak TV i Tutinskom TV mrežom_6070ff61d4fce.jpeg
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Predstavnici Zajednice sandžačke dijaspore Mithat Mujović i Nihat Gegić, boraveći nedavno u Sandžaku dogovorili su medijsku saradnju između ZSD-a i Sandžak televizije, te Sandžačke TV Mreže u Tutinu. S’ tim u vezi, svake subote sa početkom od 19h će se emitovati emisije u kojima će učestvovati gosti iz dijaspore koji će govoriti o svojim iskustvima i životu u zapadnoj Evropi te o značajnim temama iz oblasti vjere, kulture i tradicije.

Tokom mjeseca Ramazana emisije će se emitovati u ramazanskom postiftarskom programu. Emisija će nositi naziv: “Kutak sandžačke dijaspore”, a voditelj će biti novinar Sandžak televizije Hamza Škrijelj. Već u subotu na programu je prvo izdanje, a gost će biti predsjednik Zajednice sandžačke dijaspore koji će govoriti na temu susreta sa najdražim nam mjesecom, te koliko se duh Ramazana osjeća u dijaspori.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.