Huawei Freebuds 4i bubice dostupne u prodaji

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Ovalni i kompaktni dizajn Huawei FreeBuds 4i inspirisan je svetski poznatom plažom od crnog peska na Islandu.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Beskompromsni kvalitet u sinergiji sa pristupačnom cenom nalaze se u srži novih Huawei FreeBuds 4i bežičnih slušalica, koje su od danas dostupne na domaćem tržištu. Po ekskluzivnoj ceni od 9,500 dinara, sutra će tokom prve Huawei Live promocije na zvaničnoj Facebook stranici Huaweishop.rs ljubitelji brenda moći da kupe nove FreeBuds 4i slušalice modernog dizajna i unapređenih funkcija.

Dizajn inspirisan prirodom

Ovalni i kompaktni dizajn Huawei FreeBuds 4i inspirisan je svetski poznatom plažom od crnog peska na Islandu. Dostupne su u bojama Ceramic White i Carbon Crystal Black. Njihova kutija, koja je istovremeno i kućište za punjenje dizajnirana je tako da savršeno staje u dlan, a sam oblik slušalica kreiran je tako da budu izuzetno udobne prilikom višečasovnog korišćenja. Dizajneri kompanije Huawei imali su za cilj da kreiraju slušalice za aktivne i energične korisnike, omogućavajući im vrhunsko iskustvo u svim životnim scenarijima. Zahvaljujući naprednoj Huawei audio tehnologiji, FreeBuds 4i pružaju netaknuti audio kvalitet bilo kada i bilo gde.

Omiljena muzika, po ceo dan!

Trajanje baterije je ključno za korisnike. Huawei FreeBuds 4i poseduju bateriju velikog kapaciteta, omogućavajući audio reprodukciju do čak 10 sati.

Kada je opcija Aktivne redukcije šuma (eng. ANC) uključena, Huawei FreeBuds 4i nude 10 sati neprekidne reprodukcije muzike ili 6,5 sati trajanja baterije tokom prilikom poziva. U kombinaciji sa kućištem za punjenje omogućavaju 22 sata reprodukcije muzike ili 14 sati rada prilikom korišćenja za glasovne pozive. Ako je Aktivna redukcija šuma uključena, slušalice omogućavaju 7,5 sati neprekidne reprodukcije muzike i 5,5 sati glasovnog poziva. Štaviše, vodeća tehnologija brzog punjenja pruža 4 sata uživanja u zvuku za samo 10 minuta punjenja, tako da korisnici ne moraju da brinu o nivou baterije gde god se nalazili.

Slušajte samo ono što želite

Huawei FreeBuds 4i detektuju ambijentalnu buku kroz mikrofone i generišu obrnuti zvučni talas kako bi redukovale šum. Algoritami za redukciju šuma identifikuju tipične bučne scenarije kao što su glasan javni prevoz, železnička stanica, kancelarija ili ljudski glas za optimizaciju Aktivne redukcije šuma, pružajući korisnicima efikasno iskustvo slušanja.

FreeBuds 4i takođe poseduju Awareness Mode, odnosno režim svesnosti, omogućavajući korisnicima da čuju okolinu bez skidanja slušalica. Jednostavnim pritiskom i držanjem slušalice, Huawei FreeBuds 4i će se automatski prebaciti između Awareness režima i Aktivne redukcije šuma.

Da bi smanjio smetnje iz buke u okruženju tokom poziva, HUAVEI FreeBuds 4i usvaja tri tehnologije protiv ometanja da bi poboljšao kvalitet poziva. Ekskluzivna tehnologija oblikovanja zraka omogućava mikrofonima da tačno pokupe glas korisnika, dual-mic sistem dolazi sa prorezanim kanalom za efikasno smanjenje buke vetra na otvorenom, a tehnologija smanjenja šuma AI filtrira dodatnu buku.

Lako povezivanje sa svim uređajima

Huawei FreeBuds 4i se jednostavno povezuju sa svim pametnim telefonima koji rade na iOS i Android operativnim sistemima kako bi korisnici različitih proizvođača telefona imali podjednako kvalitetno iskustvo slušanja. Sve Huawei FreeBuds slušalice, uključujući Huawei FreeBuds 4i, kompatibilne su sa svim operativnim sistemima.

Pored netaknutog kvaliteta zvuka i mogućnosti povezivanja, Huawei FreeBuds 4i pružaju i izvrsno iskustvo interakcije. Korisnici mogu lako da kontrolišu reprodukciju muzike, glasovni poziv i aktiviraju različite opcije jednostavnim  pritiskom na slušalicu. Prilikom uparivanja informacije o bateriji slušalica i futrole mogu se videti na ekranu telefona.

Čitajte više