Demokrate, trebamo li biti taoci DPS-a?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dileme koje je u ime Demokrata saopštio poslanik Bogdanović idu na ruku DPS-u, a nikako prevazilaženju krize izazvane negiranjem međunarodnih presuda za genocid u Srebrenici i obaveze crnogorskih institucija da priznaju i poštuju međunarodne sudske instance kako piše i u Ustavu Crne Gore.
Demokrate, trebamo li biti taoci DPS-a?_606bb96382a23.jpeg
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Dileme koje je u ime Demokrata saopštio poslanik Bogdanović idu na ruku DPS-u, a nikako prevazilaženju krize izazvane negiranjem međunarodnih presuda za genocid u Srebrenici i obaveze crnogorskih institucija da priznaju i poštuju međunarodne sudske instance kako piše i u Ustavu Crne Gore. Netačni i zlonamjerni su stavovi kako se priznanjem presuda o genocidu u Srebrenici etiketira cijeli narod.

Eliminacija bilo kakve dileme oko presuda međunarodnog suda pravde i haškog tribunala istovremeno eliminiše političke zloupotrebe i manipulacije koje bivši režim konstantno plasira još od predizborne kampanje prošle godine.Nikakvi nedorečeni stavovi neće pomoći demokratizaciji društva. Ukoliko stavovi ministra Leposavića ostanu prihvaćeni kao ‘akadmski pogled’ onda možemo očekivati i nastavak kampanje diskreditacije Vlade Crne Gore. Za to bez obzira šta ko mislio neće biti kriv DPS već mi sami jer nismo imali snage, političke zrelosti pa i korektnosti da stavimo tačku na mračnu ideologiju 90tih.

Demokrate Crne Gore kao važan faktor vladajuće većine moraju zauzeti jasan stav i iskazati političku hrabrost da zarad budućnosti svih građana Crne Gore podrže smjenu Leposavića i na taj način eliminišu jednu od poslednjih karika bivšeg režima – podjele!

Evropska Crna Gora nema alternativu kao što stavovi Ministra Leposavića nemaju perspektivu! Takođe tražimo da se izjasnite stojite li iza stavova Nevenke Bošković Ćirović koja je Vaša funkcionera a koja permanentno sije podjele preko svog fb profila? Sa svim gore navedenim tražimo da se jasno odredite i pokažete ili građanski karakter vaše partije ili možda neki drugi…

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.