Cilj TO Prijepolje je aktivna zajednička saradnja sa ugostiteljima

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Direktorica Turističke organizacije Prijepolje Ilda Čolović ističe da se samo zajedničkim snagama može učiniti nešto bolje za ovu opštinu.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Novo rukovodstvo TO Prijepolje odmah je krenulo u akciju. Na čelu sa novoizabranom direktorkom Ildom Čolović ima za cilj podići na veći nivo saradnju sa ugostiteljima, a sve u cilju bolje i naprednije turističke ponude. Na jutros održanim sastancima sa predstavnicima ugostiteljskih objekata dogovorena je aktivnija zajednička saradnja u cilju promocije, prezentacije, razvoja i unapređenja njihove ponude, te stvaranja boljih uslova za razvoj prijepoljskog turističkog potencijala. Direktorica Turističke organizacije Prijepolje Ilda Čolović ističe da se samo zajedničkim snagama može učiniti nešto bolje za ovu opštinu.

Ugostitelji zadovoljni i pozitivno iznenađeni prvim koracima novog rukovodstva. Ističu da ih raduje ovakav vid saradnje, te da do sada nisu imali prilike biti dio tima.

Jedna od glavnih misija, ističe Čolović, biće i promocija seoskog turizma.

Čitajte više

Proslava Dana pobede sa pominjanjem Tita isključivo u negativnom kontekstu naprosto je budalasti performans kakve nam, raznim povodima, već odavno priređuju ovdašnji zvaničnici, ojačani prekodrinskom bratskom snagom.
Žena iz Vijetnama sa francuskim državljanstvom u svojoj 79. godini vodi pravnu bitku protiv koncerna koji su proizvodili “ejdžent orindž”. Njime je američka vojska u ratu trovala vijetnamsko stanovništvo.
Autor ovu skepsu prema državnim kampanjama, poput ove s cjepivom, povezuje s nepovjerenjem prema državi koje potječe iz razdoblja socijalizma a to posebice vrijedi za marginalizirane grupe stanovništva poput Roma.