Apple prekida proizvodnju iMac Pro uređaja

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Svi korisnici koji i dalje žele ovaj model, mogu ga nabaviti u ograničenom vremenskom periodu.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Jedan od najmoćnijih uređaja kompanije Apple, iMac Pro, prestao je da se proizvodi. Svi korisnici koji i dalje žele ovaj model, mogu ga nabaviti u ograničenom vremenskom periodu.

iMac Pro smatran najmoćnijim Mac-om ikada

Postojeći model ovog računara može se i dalje kupiti na Apple-ovom web sajtu, ali samo do isteka zaliha. Nakon toga, iMac Pro više neće biti u dostupan u prodaji. Uređaj je dospeo na tržište 2017. godine i prema Apple-u smatran je najmoćnijim Mac-om ikada.

iMac Pro je računar namenjen profesionalcima koji koriste napredne tehnologije za grafički dizajn i 3D prikaze. Ipak, uređaj u poslednjih nekoliko godina nije dobijao značajnija ažuriranja. Tokom prethodne godine Apple je predstavio dosta pristupačniju verziju za kupce, 27-inčni iMac. Kompanija je takođe navela da trenutni model odgovara potrebama profesionalaca, a za one koji žele proširene performanse, mogu izabrati Mac Pro, kućište koje premašuje mogućnosti iMac Pro-a. Takođe, Apple je najavio proizvodnju novih iMac računara koji će zameniti postojeće 21,5 i 27-inčne modele

Čitajte više