Porsche luksuzni električni bicikli stižu ovog proleća

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Proizvođač luksuznih automobila izbacio je na tržište dva modela električnih bicikala inspirisanih Taycan-om, koji imaju ram od ugljeničnih vlakana i Magura kočnice.
Porche-bicikli
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Porsche je predstavio drugačije električne bicikle uz novi Taycan Cross Turismo. Proizvođač luksuznih automobila izbacio je na tržište dva modela električnih bicikala inspirisanih Taycan-om, koji imaju ram od ugljeničnih vlakana i Magura kočnice. Takođe su opremljeni komponentama proizvedenim od strane Japanskog biciklističkog giganta, Šimano, uključujući i motore i sistem za menjanje brzina.

Još jedan od modela Porsche eBike-ova je model Sport, koji je dizajniran za ulice. Može da ide brzinom do 24 Km/h i ima kvalitentno oslanjanje tako da na asfaltu ili nekom drugom terenu može da priušti balansiranu vožnju. Porsche eBike Cross je namenjen grubljem terenu, sa hidraulički podesivim sedištem, za brze promene visine sedišta. Oba modela dolaze u tri veličine a biće dostupni kroz Porsche-ove distributere vrlo uskoro.

Ipak, malo je reći da nisu jeftini. Sport varijanta košta oko $10.700, dok je ebike Cross oko $8.500. To je i dalje neuporedivo manje od njihovih Taycan Cross Turismo i Taycan EV sedana, čija cena kreće od $91.000.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.