Muzej “Ras” posjetioce daruje knjigama

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Kampanja “Knjiga na dar” sprovodiće se sve do kraja marta.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

U Muzeju “Ras” počela je da se realizuje kampanja “Knjiga na dar”. U okviru te akcije, svi oni koji posjete Muzej dobijaju na poklon knjigu.

Tom akcijom u Muzeju žele da promovišu sopstvenu izdavačku djelatnost ali i da privuku što veći broj posjetilaca, čiji je broj značajno smanjen usljed nedostatka sadržaja u ustanovama kulture zbog pandemije koronavirusa. Kampanja “Knjiga na dar” sprovodiće se sve do kraja marta.

Čitajte više

Budući da su žene izloženije negativnim posljedicama ekonomske krize uzrokovane pandemijom, manifest je od europskih čelnika zatražio da zaustave trend produbljivanja rodnih nejednakosti kroz deset točaka.
Meksiko želi do kraja godine, nakon Kube, biti druga zemlja u Latinskoj Americi koja će razviti sopstveno cjepivo protiv korone. Tračak nade ili samo propaganda?
Dugogdišnji bugarski premijer Bojko Borisov nije mogao da sastavi vladu, ali nisu mogle ni druge političke snage. Mjesec dana poslije parlamentarnih izbora jasno je da će birači ponovo morati na birališta.
Njemačka i Francuska su godinama bile zemlje, koje su ulagale napore za mirno rješenje ukrajinskog konflikta. Sada je pak američki predsjednik Džozef Bajden preuzeo vodeću ulogu.