AMD se bavi problemom USB konekcije matičnih ploča serije 500

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Prvobitno se sumnjalo da su krive samo pojedine Gigabite Aorus ploče, ali od tada su zabeleženi slični problemi i u vezi sa Asus ROG hardverom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Kao prvi korak, zatraženo je od korisničke zajednice da joj pomogne u rešavanju problema i rešavanju problema. Žalbe korisnika na probleme sa nekim matičnim pločama serije 500, pojavljuju se na sajtovima zajednice kao što je Reddit poslednjih meseci. Uzrok problema je nepoznat, ali korisnici matičnih ploča serije 500 prijavili su da su njihovi USB uređaji kao što su miševi, tastature i mikrofoni sporadično gubili vezu, pri čemu su VR slušalice naizgled najviše pogođene.

Prvobitno se sumnjalo da su krive samo pojedine Gigabite Aorus ploče, ali od tada su zabeleženi slični problemi i u vezi sa Asus ROG hardverom. AMD je sada dao zvaničnu izjavu u vezi sa tim pitanjem putem r/AMD subreddita, uvažavajući probleme i tražeći povratne informacije i podršku zajednice dok ih istražuju. AMD kaže da će predstavnik kompanije selektivno kontaktirati pojedince pogođene problemima sa zahtevom za više informacija.

Ovaj zahtev može uključivati detaljne konfiguracije hardvera, korake za reprodukciju problema, određene evidencije i druge sistemske informacije.

Čitajte više

Sećamo se izjava prethodnog patrijarha Irineja o Kosovu kao zemlji koja je „natopljena našom krvlju“, te da stoga „ne mogu oni njome vladati“ ili o načelu da „ono što je silom oteto, silom se i vraća“.
Razgovaralo se o tome u kojoj meri vlast promoviše govor mržnje, kako se taj govor odomaćio u Skupštini Srbije, pa se poslanici takmiče ko će izreći više uvreda na račun opozicije i kritičara vlasti, kakav je uloga tabloida i desničarskih portala u širenju govora mržnje...
Srce mi je slomljeno, misli Nel. Ali u našoj porodici ne kažemo: „Srce mi je slomljeno“. Mi kažemo: „Ima li keksa?“ Mora se jesti. Mora se mrdati. Mora se misliti na nešto drugo.