Prosvjetari traže besplatne udžbenike za đake

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Predsjednik Asocijacije prosvjetara Sandžaka Bahrija Sijarić zatražio je od Grada Novog Pazara da učenicima obezbijedi besplatne učenike.
Prosvjetari traže besplatne udžbenike za đake_6033bee2deb15.jpeg
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Predsjednik Asocijacije prosvjetara Sandžaka Bahrija Sijarić zatražio je od Grada Novog Pazara da učenicima obezbijedi besplatne učenike. Sijarić je kazao da su pojedini gradovi već otpočeli sa ovim projektom.

– Poštovani predstavnici vlasti u Novom Pazaru, svjedoci smo da je moguće obijezbediti kvalitetno i besplatno obrazovanje za naše mališane. Pozitivna vijest da je to upravo učinio grad Beograd odjeknula je čirom Srbije i ovim je upravo predstavljen primjer i model kako trebaju ostali gradovi da to isto urade. Pošto stalno slušamo kako grad Novi Pazar obrazovanje stavlja kao prioritet, evo vam šansa da sa riječi pređete na djela. Na školama je da odaberu kvalitetne udžbenike, a na vama je da to realizujete.Ova moja molba i smjernica prema vama je dobronamjerna u cilju bolje budućnosti naše djece, kazao je Sijarić.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.